3
Domaći fudbal

Nenad Lalatovic Radnicki Nis - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 23.10.2022. Nis Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

LALATOVIĆ OSUO PALJBU NA UPRAVU ZVEZDE: „Jedan čovek je dobio stres od mene – urgirao je i vršio pritisak na sudijsku organizaciju!“

Objavljeno: 04.11.22 u 14:30

Ponovo konferencija za pamćenje.

Fudbaleri Radničkog iz Niša u poslednja dva kola Mozzart Bet Superlige Srbije imali su dva veoma teška meča. Prvo su dočekali Zvezdu u Nišu i izgubili bolno u dubokoj nadoknadi vremena.

Zatim su u Humskoj doživeli debakl.

Sutra od 16 časova na Čair stiže Kolubara, a tim povodom pričao je Nenad Lalatović.

Očekuje nas ubedljivo najteži meč, psihološki. Igramo protiv Kolubare koja igra u formaciji sa trojicom pozadi. Igraju kontru i polukontru, imaju sjajna krila, vezni red na čelu sa Milojevićem.. – započeo je on.

Zatim i dodao.

Protiv Zvezde su izgubili očekivano i dolaze ovde gde će dati sve od sebe. Najteže je dobiti utakmice koje su već dobijene. Izbora nemamo, daćemo 120% mogućnosti. Imamo 16 bodova, poslednja dva kola smo igrali sa Zvezdom i Partizanom – rekao je trener Radničkog.

Neophodna su pojačanju njegovom timu kako bi jurišao na plej-of.

Na proleće moramo da se pojačamo, dva do tri igrača, da budemo tim koji će juriti da uđemo u plej-of. Stojim iza svojih reči, imamo velike šanse ako suđenje bude 50-50. Nadam se da će na proleće Radnički imati bolje suđenje nego jesenas. – ističe šef struke Nišlija.

Nenad Lalatovic Radnicki Nis – Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 23.10.2022. Nis Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

A zatim je počeo da priča o sudijama.

Do aprila ako dobijem crveni karton, ne mogu da radim u srpskom fudbalu. Na seminaru za sudije pred utakmicu gospodin Filipović je rekao sudijama da budu oštri prema meni. Sigurno će doći neko od sudija koji žele da se dodvoravaju Filipoviću i koji će mi pokazati crveni karton. Nisam želeo da moja reakcija ošteti Radnički. Do kraja sam uživao u uvredama. Nijednog trenutka nije prekinuta utakmica, ni kada su vređali majku moje dece. Sve je dozvoljeno. Nije lepo i nije primereno. Mene vređajte, to sam navikao, ali ne treba da vređate majku moje dece. – ističe Lalatović.

Potom se pecnuo određenog čoveka iz uprave Crvene zvezde.

Zašto je to gospodin Filipović rekao, ja to ne znam. Želim mu da bude još pet godina na čelu sudijske organizacije. On sam odlučuje o svojoj sudbini, ali mislim da može da radi neke stvari bolje. Ne znam zašto sam mu trn u oku, ali mislim da je to posle Crvene zvezde. Jedan član uprave Crvene zvezde je navikao da ja moram da budem miran. Crvena zvezda mora mene uvek olako da pobedi. Ja sam svima želeo da pokažem koliko vredim, nije bilo baš prijatno. Jedan čovek je dobio stres zbog mene, naravno, urgirao je i vršio pritisak na sudijsku organizaciju. Tom čoveku moram da se obratim i da kažem da ja volim Zvezdu više od njega 100 puta. Zvezdi sam samo sve davao. Nikad ništa uzeo. Ne možemo da se poredimo. Nikad nisam puštao Zvezdu. – kazao je trener Radničkog.

referee sudija Stanko Ostracanin show yellow card to head coach Nenad Lalatovic
Vozdovac v Radnicki Nis during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Vozdovac on September 12, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

Zatim i dodao kako, dok je taj čovek u Zvezdi, on tamo ne može da se vrati.

Dokle god je taj čovek u Zvezdi, ja nikada ne mogu da se vratim. Jednostavno, ne moram da se vratim. Ja ga se ne plašim. – zaključio je Lalatović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

3 Komentara

  1. Sve što je rekao, istina je.A za razliku od drugih klimoglavaca koji samo ćute,zarad svojih interesa.LaLe majstore…….

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Lale, veci si ti covek od svih tih zdaPi u Coor***VI raspaloj, iskljucivo iz interesa..!!!
    PRavDA ZA LALETA!!!
    PS..ja bih ga doveo na mesto trenera u KKP, SvaKAKO SMO NA VETROMETINI I MARGINI i ON i FKP dok su „TI“ LJIQavCI NA CELU..SVEGA, a najvise na VRHu..moq qLavI.CA!!!..bar bi se MI Grobari a i ON doooobro zayebAV.LI sa svimaaa.!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter