3
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

KAKO JE OVO MOGUĆE!?: U Humskoj svi ostali šokirani – deca palila baklje na utakmici! (FOTO)

Objavljeno: 04.11.22 u 08:47

Neverovatno zaista.

Nisu blistali fudbaleri Partizana protiv ekipe Slovackog, ali su i uz remi, 1:1, sebi obezbedili evropsko proleće i to je najbitnije.

Meč se igrao pred nešto manje od 18 hiljada dece, s obzirom da je Partizan kažnjen zbog pirotehnike upotrebljene na utakmici protiv Kelna, pa su tako utakmici mogli da prisustvuju samo najmlađi.

FOTO: STARSPORT

Međutim, po uzoru na starije pristalice crno-belih i mlađi su sinoć palili baklje na stadionu u Humskoj. Videćemo da li će Partizan zbog ovoga morati da plaća kazne i kako je uopšte dozvoljeno da deca do 14 godina dođu u posed baklji.

Osim ovoga, zabeležen je još jedan „incident“, kada su deca skandirala „Uprava napolje“.

0
0

3 Komentara

  1. ..ma raccQ, najobicnije prskaLice, zaiqrala se deca, tesko vreme ovde kod nas u srb., pa maLo da OSVETLE „PUT“ EVROPSKOM PARTIZANu!!!
    SRECAN NASTAVAK TAKMICENJA U EVROPI MOJ PARTIZANE!!!
    FK PARTIZAN-JEDINI FK IZ SRBIJE KOJI NASTAVLJA TAKMICENJE U EVROPI I SA DOSTOJNIM PREZENTOVANJEM SVOJE SRBIJE NA SPORTSKOM TERENU, ZA RAZLIKU OD MILJENICE, KOJOJ SE DAJE I SAKOM I KAPOM, A ONI 4 RACQ=PRIME, navika Jbg..?!!!
    SAMO SA DECOM PARTIZANa-PROTIV „stuboVA“ SRAMA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter