1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

JANAKOPULOS STAO U RADONJIĆEVU ODBRANU: Smatra da je bivši trener Zvezde najbolji izbor za PAO – spomenuo i Lasa!

Objavljeno: 04.11.22 u 15:14

Podrška za crnogorskog stručnjaka.

Košarkaši Panatinaikosa veoma loše su ušli u novu sezonu Evrolige. Iz šest utakmica pobedili su samo jednu, a zabeležili čak pet poraza.

Nezadovoljstvo navijača kulminiralo je nakon poraza od Partizana i pristalice zelenih žele da Dejan Radonjić napusti njihov klub.

Ipak, Dimitris Janakopulos stao je u odbranu crnogorskog stručnjaka.

Naš trener je dovoljno dobar bio da osvoji ABA ligu, a sada nije jer u mesec i po dana bez priprema nije uspeo da sagradi tim koji će osvojiti sve? – zapitao se vlasnik Panatinaikosa.

FOTO: STARSPORT

Spominje se ime Pabla Lasa kao potencijalnog Radonjićevog naslednika, ipak prvi čovek zelenih ima drugu stranu priče.

Laso je veliki trener. Ali da vas pitam nešto? Da li je ikada imao priliku da vodi klub sa budžetom manjim od 30, 40 ili 50 miliona koliki je Realov? Kako možete da zaključite šta je najbolji izbor za Panatinaikos? Za mene on nije najblji izbor. Radonjić je najbolji izbor. – zaključio je Janakopulos.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

1 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Alibi trener..?!!
    Nego, platicete vi zestoku kaznu od strane EL zbog gadjanja klupe KKP, a posebno sto je Dr. Moma Jakovljevic pogodjen od strane huligana!!! mozete da se vadite koliko hocete, ali to je tako..!
    PS..a to sto vas je Zoc OTKINUO u prvoj cetvrtini sa -18 razlike i sto vam je KKP ubacio preko 30 poena u 1/4 NI RECI i to sa 6, 7 igraca u rosteru..?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter