0
Domaći fudbal

Foto: Twitter/@fknapredak037

ČUKARIČKI GUBI KORAK ZA TSC-OM: Remi u Kruševcu bez pogodaka! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.22 u 22:14

Napredak i Čukarički su odigrali nerešeno u meču 18. kola Super lige Srbije – 0:0.

Bili su Brđani mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, kad su propustili nekoliko odličnih prilika, pre svega to važi za Lučića i Ivanovića. Kad već sve te šanse nisu iskoristili, drugo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri, gde su i Kruševljani imali prilike, ali su mreže ostale netaknute.

Posle opreznijeg starta obe ekipe, prvu priliku na meču, i to izvrsnu, imao je Lučić u 14. minutu. Posle ispucavanja golmana Mićovića i lošije procene odbrane Kruševljana, izbio je ofanzivni vezista sam ispred Petrića, ali je sa iskosa sa leve strane sa 15 metara šutirao zamalo pored gola.

Šest minuta kasnije, posle odličnog ubacivanja Ovusua, Ivanović je šutirao, ali je i on bio neprecizan. Već u sledećem napadu još jedna dobra prilika za belo-crne, Lučić je primio loptu u šesnaestercu Napretka i potom je šutirao sa 16 metara, ponovo je bio zamalo neprecizan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kad su već sve to ispromašivali, umalo je fudbalere Čukaričkog stigla kazna u 24. minutu, i to iz prve prilike domaćih. Pantić je dobio nešto prostora, šutirao je sa 20 metara, ali je lopta otišla tik pored stative Mićovićevog gola. Nastavili su Brđani sa inicijativom, a do nove prilike došli su već u 26. minutu.

I ona je bila iz kategorije stopostotnih, ovoga puta Ivanović je iskosa sa leve strane umakao odbrani Kruševljana, potom je šutirao sa 14 metara, ali je i on bio neprecizan. Samo što je krenulo drugo poluvreme probali su domaći, Pantić je šutirao sa 25 metara, ali pravo u Mićovića.

U 51. minutu najbolja prilika za Kruševljane, Krstić je vrlo dobro izveo korner, a Pantić je glavom sa šest metara šutirao zamalo preko gola Čukaričkog. Tri minuta kasnije odlična akcija Brđana, ali je Badamosi posle šuta sa sedam metara u poslednji čas izblokiran.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Posle dužeg vremena Čukarički je došao do šanse iu 74. minutu, bila je to brza kontra, Ovusu je povukao loptu sa svoje polovine, dodao do Ivanovića, koji se oslobodio čuvara i potom šutirao, ali zamalo preko Petrićevog gola. Još bolju priliku posle kornera imao je Napredak minut kasnije, posle ubacivanja iz kornera lopta se odbila do Đorđa Jovanovića, koji je šutirao iz prve sa deset metara, ali pravo u Mićovića.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter