1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/AS_Monaco

ZVEZDA BEZ IDEJE U FRANCUSKOJ: Monako ubedljiv na poluvremenu uz poništen gol! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.22 u 19:32

Imaju veliki zaostatak, a ne nazire se bolja igra.

Fudbaleri Crvene zvezde nakon prvih 45 minuta, potpuno su nadigrani od strane Monaka u duelu 6. kola Lige Evrope. Rezultat je 2:0 u korist domaćih, a oba pogotka postigao je Kevin Voland.

Prvo je pritisak napravila Zvezda, a nakon neuspešnog napada, usledila je kontra Monaka. Videli smo centaršut, Borjan je loše procenio let lopte, izleteo je visoko, a Kevin Voland je pogodio za vođstvo domaćih.

Odmah nakon pogotka, Kanga je pokušao šutem sa velike udaljenosti, ali je to bio lak posao za Aleksandra Nubela.

Drugi gol Volanda, pao je u 27. minutu. Nakon novog centaršuta sa leve strane, odbrana Zvezde nije dobro reagovala. Iako je u prvi mah igrač Monaka izgubio loptu, Milunovićev udarac glavom, završio je pravo u nogama Volanda, za lak šut sa oko 15 metara.

I nakon drugog gola Monaka, oni su nastavili potpunu dominaciju na terenu. Crvena zvezda kao da je ostala bez ideja, a domaći se nisu zaustavljali.

Žuti karton zaradio je Aleksandar Katai, što je nova briga za Miloša Milojevića.

U završetku prvog dela igre, videli smo mirniji period, a deluje da Crvena zvezda nije uspela da ozbiljnije zapreti rivalu tokom 45 minuta igre.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter