0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PROLEĆE U EVROPI JE TU, ALI KAPITEN NIJE ZADOVOLJAN: „Kao da smo očekivali da će se utakmica sama od sebe završiti!“

Objavljeno: 03.11.22 u 23:49

Nije bilo lepo, ali cilj je ispunjen.

Ozbiljno su se mučili crno-beli večeras, nije to bila ona lepršava igra na koju su nas navikli tokom evropske avanture ove jeseni.

Međutim, i tako su uspeli da ostanu neporaženi protiv Slovackog (1:1) i osiguraju sebi šesnaestinu finala Liga konferencija.

Nakon utakmice za medije je govorio Slobodan Urošević, kapiten crno-belih, koji nije bio zadovoljan.

Ne mogu da budem zadovoljan ovakvim rezultatom. Ovo je prva utakmica kod kuće u kojoj nismo uradili prave stvari. Nismo bili toliko bolji od Slovackog, nismo zaslužili da pobedimo. Još veći je žal što je u utakmici između Kelna i Nice bilo 2:2, pa smo mogli do prvog mesta. Ostvarili smo ipak glavni cilj. Naravno da sam ponosan na sve što smo uradili, veliki je uspeh proći dalje, ali ne mogu da kažem ni da sam zadovoljan, a ni nezadovoljan. Nešto između. – rekao je kapiten Partizana.

Otkrio je i šta misli da je bio problem.

Znali smo kako igraju, na snagu, na duge lopte. Nismo odgovorili na pravi način i u drugom poluvremenu smo se možda malo više opustili. Kao da smo očekivali da će se utakmica sama od sebe završiti. Još jednom ponavljam, najbitnije je da smo izborili evropsko proleće. – zaključio je Urošević.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter