0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN VODI NA POLUVREMENU: Natho jednostavno ne zna da pogreši sa bele tačke! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.22 u 21:47

Rutinska igra crno-belih za sada!

Fudbaleri Partizana dočekuju Slovacko u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencije. Za crno-bele ovo je ključni meč u borbi za evropsko proleće. Na poluvremenu rezultat je 1:0 za crno-bele.

Vrlo tvrd meč u Humskoj, zaista. Malo prilika smo videli, ali crno-beli vode, što je najbitnije.

Na početku meča, dominirao je Partizan, ali bez neke preterane ideje.

Prvu iole ozbljniju priliku imali su gosti u 19. minutu. Ubačena je lopta sa strane, nekako prošla kroz šesnaesterac, na nju je natrčao Holcer, ali je Belić fenomenalno uklizao i možda sprečio vođstvo Slovackog.

Nakon toga se nastavio period u kojem se vodila velika borba na sredini terena.

Prvu ozbiljniju šansu crno-beli su imali u 26. minutu. Menig je prošao kroz kazneni prostor gostiju, dopremio loptu Dijabateu koji je šutirao preko gola.

FOTO: STARSPORT

Najveću priliku pre gola Partizan je stvorio preko Rikarda. Centrirao je u 36. minutu Dijabate, Rikardo nadskočio Hofmana, ali je lopta prošla par centimetara pored gola.

Partizan je do prednosti došao u 41. minutu sa bele tačke. Nakon kornera, Traore je šutirao glavom, a štoper Slovackog podigao visoko ruke, a sudija je bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Kao i uvek, Natho je bio precizan.

Na tribinama je 17,256 dece!

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter