0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM, RADONJIĆ SVE REKAO U JEDNOJ REČENICI: „Vratili smo život u utakmici!“

Objavljeno: 03.11.22 u 23:19

Apsolutno zaslužen trijumf.

Košarkaši Partizana slavili su u Atini, u 6. kolu Evrolige protiv ekipe Panatinaikosa, rezultatom 89:91. Crno-beli nisu dozvolili rivalu da dođe do preokreta, nakon velikog vođstva u prvom poluvremenu, a sve to je prokomentarisao trener srpskog tima Željko Obradović.

– Svaka čast mojim igračima na pobedi, ali tačno je, drugo poluvreme je bilo drugačije. Ja sam rekao mojim igračima da će oni izaći agresivno, da budemo spremni, ali to je košarkaška utakmica. Preuzeli su ritam i vratili život u utakmicu. Bilo je dosta teže u drugom poluvremenu – istakao je Obradović.

FOTO: STARSPORT

Apsolutni heroj Partizana bio je Kevin Panter, koji je postigao 29 poena.

– Bilo je važno da ostanem fokusiran. Promenili su defanzivnu strategiju u tom drugom poluvremenu, tako da smo Matijas i ja morali da prilagodimo uloge. To smo i uradili. Vrlo je važno što smo dobili, pogotovo na strani. To je jako teško, uspeli smo da „ukrademo“ pobedu – rekao je Panter.

VESTI O PARTIZANU:

Sa druge strane, trener grčke ekipe Dejan Radonjić, prokomentarisao je dešavanja sa utakmice u samo jednoj rečenici.

– Kao što sam rekao na poluvremenu, na početku smo bili mekani, bili smo loši u odbrani, drugo poluvreme je bilo drugačije, mogli smo i da pobedimo, ali smo na kraju izgubili, bio je kratak Radonjić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter