0
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Panathinaikos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Oaka Arena on November 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

KEVIN PANTER KRSTARI OAKA ARENOM: Partizan fantastičan u Grčkoj, Radonjićev Panatinaikos odsečen! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.22 u 21:14

Crno-beli za sada drže sve u svojim rukama.

Košarkaši Partizana nakon prvih 20 minuta igre protiv Panatinaikosa u 6. kolu Evrolige, vode sa 41:54. Ekipa Željka Obradovića fantastično je započela meč, a domaći su delovali potpuno odsečeno.

Nizale su se sjajne akcije crno-belih, praćene dobrim šutem sa distance i raspoloženim Kevinom Panterom. Dosta promašaja crno-belih, pratili su Lesor i Ledej ofanzivnim skokovima, što je donelo mnogo toga crno-belima.

Samim tim, nakon prvih 10 minuta, bilo je 16:31 i to sve zahvaljujući neverovatnom pogotku Kalajcakisa sa više od pola terena.

Novi pogotak za tri poena Panatinikosa, ponovo na isteku napada, doneo je rezultat 22:35. Uspeli su domaći da spuste prednost i na jednocifrenu razliku, ali je tom prilikom Obradović reagovao tajmautom.

Iako je većim delom Partizan igrao dobru odbranu, u pojedinim momentima, možda i zbog velike prednosti došlo je do manjka koncentracije i lakih poena domaćih.

Posle trojke Papajanisa, konačan rezultat na poluvremenu postavlja Dante Egzum, koji je pogodio uz faul gore pomenutog centra.

Najefikasniji u srpskom timu je Kevin Panter sa 20 poena i 3 asistencije, dok je Madar ubacio 10, a Ledej 9. na drugoj strani, Papajanis je najefikasniji sa 8 koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter