0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@ManCity

GVARDIOLA O RIKU LUISU: Sve razume u igri! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.22 u 08:29

Na utakmici protiv Sevilje u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, igrač utakmice bio je Riko Luis, sedamnaestogodišnjak iz redova Mančester Sitija.

Član reprezentacije Engleske do 19 godina je postigao izjednačujući pogodak na meču i nagovestio preokret Mančester Sitija, a dobio je samo reči hvale od Pepa Gvardiole, kao i od saigrača, Rubena Dijaša. Ovo je prvi meč na kojem je mladi tinejdžer krenuo od starta, a do sada je u Premijer ligi ulazio u igru sa klupe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Kakav je gol postigao! Fantastičan je igrač, tako inteligentan. Sve razume u igri. Postigao je sjajan gol i igrao zaista dobro“ istakao je Gvardiola, a na njegove reči se nadovezao Dijaš:

„Ogroman je talenat. Trenirao je sa nama već neko vreme, ali sad je dobio priliku da odigra praktično celu utakmicu i postigne gol, vidi se njegov kvalitet. Samo treba da nastavi da radi.“ naglasio je defanzivac.

Pored hvalospeva o svom tinejdžeru, Gvardiola se osvrnuo i na samu utakmicu:

„U prvom poluvremenu nam je bilo baš teško. Pokušavali smo, ali nije išlo. Razvukli su nas. U drugih 45 minuta bilo je mnogo, mnogo bolje. Pojačali smo napad i postigli zaista dobre golove. Srećan sam zbog svih“ rekao je, a onda pohvalio najmlađe:

„Pazite, igrali su meč Lige šampiona protiv Sevilje, iskusnog tima. Ovo je dobra pobeda za sve u klubu.“ zaključio je Španac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter