1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ČERČESOV RAZOČARAO ZVEZDU: Igraćemo bez nekoliko fudbalera zbog povreda! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.22 u 12:24

Trener Ferenncvaroša, Stanislav Čerčesov, istakao je da nije poveo pola tima u Tursku zbog problema sa povredama.

Fudbaleri šampiona Mađarske rasterećeni dočekuju utakmicu 6. kola grupne faze Lige Evrope u kojoj gostuju Trabzonu u Turskoj. Ukoliko Crvena zvezda slavi u Francuskoj, direktno zavisi od rezultata na ovoj utakmici, ako šampion Turske slavi, mora biti manjom razlikom nego šampion Srbije u Monaku da bi Zvezda ostala u drugom po jačini takmičenju u Evropi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Međutim, razočaravajuće vesti stižu iz redova Ferencvaroša, jer su u Turskoj bez nekolicine ključnih igrača, među kojima su Traore, Bešić, Ćivić, a neizvesni su i Botka i Dibuš.

FOTO: STARSPORT

„Njih dvojica možda zaigraju, mada imaju po dva žuta kartona. Još imam vremena da odlučim da li ću ih poslati na teren“ rekao je Čerčesov misleći na Botku i Dibuša, a zatim dodao:

„Ovo je naša šesta utakmica u grupi, imamo vrlo zgusnut kalendar, a igraćemo bez nekoliko fudbalera zbog povreda. Poveli smo nekoliko mladih igrača sa nama, ali važan je ovo meč i za nas. Nismo opterećeni time da li će mladi debitovati protiv Trabzona ili ne“ zaključio je Čerčesov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter