0
Evroliga

Sasa Obradovic Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda- Monaco Monako 3.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„TEŠKO DA ĆU SE VIDETI SA BILO KIM“: Saša Obradović pred utakmicu sa Zvezdom potpuno fokusiran na svoj tim!

Objavljeno: 02.11.22 u 21:48

Njegov tim igra odlično.

U potpuno različitim situacijama se nalaze košarkaši Monaka i Crvene zvezde na startu Evrolige. Skor ekipe iz Kneževine je 4-1 dok su crveno-beli tek u prošlom kolu ostvarili prvu pobedu, uz prethodna četiri poraza.

Bivši trener Zvezde, a sadašnji strateg Monaka, pričao je za medije pred duel sa crveno-belima.

Pre svega je komentarisao sutrašnji okršaj Monaka i Zvezde u fudbalu.

Moram da priznam, stvarno sam manje informisan i zadnji put sam Monako gledao protiv Nice. Nemam koncentraciju da pratim. Pritisak mojih utakmica i obaveza mi to ne dopušta. Ne mogu da se opustim u tom pogledu. Čak ne verujem ni da ću da gledam utakmicu sutra, niti bih komentarisao fudbal. – rekao je Obradović.

Nije se video ni sa kim iz crveno-belog tabora, a otkrio je koga će jedino potražiti iz Zvezde.

Nisam se video ni sa kim. Oni sada imaju trening, valjda. Ostaje sutra malo vremena, ali teško da ću se sa bilo kim videti. Ovaj moj saborac Neša Ilić, njega ću potražiti. Nikada nisam voleo druženja pred utakmicu. To mi je uvek smetalo, kao i drugim trenerima. Mnogi zvezdaši dolaze ovde… Zato i pokušavam da pravim fokus samo na utakmicu. – istakao je on.

Sasa Obradovic Euroleague, evroliga, Crvena Zvezda- Monaco Monako 3.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Za kraj, kaže da neće mešati emocije u ovaj meč.

Emocije? U ovom svetu moraš da probaš da staviš emocije na stranu i fokusiraš se na ono što ti život daje. Meni život daje svaka utakmica, svaka pobeda… Kako god bilo, svi ovde očekuju pobedu i moramo iskoristiti ulogu favorita. Važno je da odbranimo domaći teren, samo sam na to fokusiram. Želimo da pobedimo. – zaključio je Saša Obradović.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter