1
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Aleksandar Mitrovic (C) head coach Dragan Stojkovic Piksi Strahinja Pavlovic (R) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRBIJA ĆE IGRATI PRIJATELJSKU UTAKMICU SA AMERIKOM: Sve će se desiti nakon Svetskog prvenstva!

Objavljeno: 02.11.22 u 17:57

Prijateljski susret je zakazan.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije, za manje od mesec dana očekuje nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru. Naša selekcija nalazi se u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom, a očekivanja domaće javnosti, blago rečeno, rastu iz dana u dan.

VESTI O FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE:

Fudbalski savez Srbije, ipak, misli i nekoliko koraka unapred, a po okončanju SP, naša selekcija će prvo okupljanje imati krajem januara. Tada će biti odigran i prijateljski meč sa SAD.

Pre svega se treba okrenuti onome što nas očekuje, a to je Katar. Naša selekcija će se uskoro okupiti i započeti pripreme za izazovno prvenstvo koje ih očekuje.

0
0

1 Komentara

  1. Želim im sve najgore.jebale ih pare i put kod kaubojaca.bolje sa Palestinom,Iranom,Indijom a ne sa ovim svetskim okupatorima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter