0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

‘SAHRANIO’ JE LIVERPUL U FINALU LIGE ŠAMPIONA, ALI OSTVARIO JE SAN SVAKOG MUŠKARCA: Golman osvojio srce prelepe Dilete! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.22 u 21:48

Fudbalska karijera ide silaznom putanjom, ali u ljubavi cvetaju ruže!

Nemački čuvar mreže, Loris Karijus, dobio je šansu da stane na gol Liverpula, ali sve izgrađeno do tada srušeno je u velikom finalu Lige šampiona 2018. godine. Uspeo je tada prvi golman Liverpula da svojim greškama, neshvatljivog karaktera, pomogne Real Madridu da dođe do nove titule evropskog šampiona.

Navijači su mu pretili smrću mesecima nakon utakmice, a njegova fudbalska karijera od tada ide samo silaznom putanjom.

Pre dolaska u Liverpul nastupao je za Majnc, a nakon odlaska sa ‘Enfilda‘ branio je boje Bešiktaša, Union Berlina i Njukasla čiji je i dalje član. Nemac za popularne Svrake nije zabeležio zvaničan nastup.

Ipak, na privatnom planu može se reći da je Karijus ostvario san svakog muškarca. Nemac je nedavno uplovio u vezu sa zvanično najlepšom italijanskom novinarkom, Diletom Leotom.

Sportska novinarka je pre samo nekoliko nedelja raskunla vezu sa Đakomomom Kavalijem. Očigledno nije dugo tugovala za bivšim, već je pronašla utehu u Karijusu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter