1
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 19: Zvezdan Terzic (C) general manager of Crvena Zvezda Mitar Mrkela (R) sport manager of Crvena Zvezda and Svetozar Mijailovic (L) President of Crvena Zvezda look on prior to the Serbian Super Liga match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda at Partizan Stadium on September 19, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

POZNAT JE PREDSEDNIK ZVEZDE U NAREDNE 4 GODINE: Na izborima nema protivkandidata!

Objavljeno: 02.11.22 u 15:26

Ima zavidno iskustvo.

Aktuelni predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, podneo je kandidaturu za ponovni izbor na tu funkciju. Prema trenutnim informacijama, on bi trebao da bude jedini kandidat na izborima koji se održavaju 11. i 12. novembra.

Ipak i dalje ostaje prostor za dalje prijave, jer je konkurs otvoren do 5. novembra, ali se ne očekuje da se to desi. Mijailović je predsednik crveno-belih od 2014. godine.

Svetozar Mijailovic Superliga Srbije Super Liga Rad – Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Rođen je 8. januara 1947. godine, a diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka. Mijailović je jedan od osnivača Udruženja državnih reprezentativaca Srbije, a funkciju predsednika Crvene zvezde obavljao je i od 1987. do 1993. godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter