0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PIKSIJEVIM BRIGAMA NEMA KRAJA: Spisak povređenih reprezentativaca duži za jedno ime! (FOTO)

Objavljeno: 02.11.22 u 23:15

Nakon detaljnih pregleda očekuje se više informacija!

Do Svetskog prvenstva u Kataru ostalo je nešto manje od tri nedelje. Cela planeta se raduje startu prestižnog fudbalskog turnira. U periodu kada se čeka objava konačnog spiska putnika za Katar, selektor Dragan Stojković Piksi primoran je da se suoči sa brojnim problemima.

Sitne povrede u prethodnom vremenskom intervalu muče Dušana Vlahovića, Miloša Veljkovića, Andriju Živkovića, Ivana Ilića i Darka Lazovića, a sada je ovaj spisak postao duži za jedno dorbo poznato ime.

FOTO: STARSPORT

U pitanju je Nemanja Maksimović, koji se prema informacijama koje stižu iz Španije, povredio u pobedi Hetafea nad Elčeom. Srbin je u 59. minutu susreta zatražio prinudnu izmenu zbog bola u mišiću.

Stepen povrede još uvek nije poznat, a više informacija biće dostupno nakon detaljnih pregleda. Nadamo se da nije u pitanju ništa ozbiljno i da će Nemanja biti na raspolaganju selektoru naše reprezenatcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter