0
Evrokupovi

Mitar Mrkela Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OD LIGE ŠAMPIONA DO LIGE KONFERENCIJA KRATAK JE PUT: Mrkela zadovoljan i trećim mestom u grupi!

Objavljeno: 02.11.22 u 12:44

Fudbaleri Crvene zvezde u čevrtak igraju protiv Monaka u Monte Karlu i tako će pokušati da trijumfom overe proleće u Evropi. Neposredno pred polazak za medije je govorio i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde.

Nikada se nisam bavio onim što nije do nas. Do nas je da odigramo jednu dobru utakmicu, da pobedimo, da ostvarimo dobar rezultat“.

Dakle, crveno-beli ne odustaju od proleća u Ligi Evrope.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Završavamo učešće u grupnoj fazi evropskog takmičenja. Nadamo se sa uspehom i sa prolaskom u nokaut fazu. Idemo da damo sve od sebe, idemo na pobedu. Mislim da smo odigrali dosta dobrih utakmica u ovoj grupi. Rekao sam već nekoliko put da jedino utakmicom u Trabzonu nisam lično zadovoljan. Utakmice koje smo izgubili, protiv Monakla u Beogradu i Ferencaroša u Budimpešti, bile su dobre. Ovo sada je najteže gostovanje. Verujem u ekipu, stručni štab, verujem da možemo da uradimo dosta, da prođemo grupu“.

Za kraj je reako.

Primarni cilj je bio Liga Evrope, ali videćemo. Uspeh je objekivno i nokaut faza Lige konferencije, ali opet – želja je da nastavimo Liga Evrope“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter