1
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL VIŠE NE JURI BROJ JEDAN: Nemam želju, to me više ne zanima!

Objavljeno: 02.11.22 u 15:49

Po prvi put od Vimbldona na jednom turniru igraju i Rafael Nadal i Novak Đoković, a jedina dvojica preostalih kandidata u trci za najboljeg svih vremena hvataju poslednje poene za argumente nakon njihovih karijera. Ipak, Španac ističe da mu više broj jedan nije toliko bitan.

„Razumem da je to vam bitna stvar jer pričate o borbi za broja 1, ali ja se ne borim da budem broj 1, već samo da ostanem u takmičarskom ritmu u svim mečevima koje igram. To sam govorio i ranije, govorim to već dugo. Više nemam želju da budem broj 1“rekao je Nadal.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Danas počinje njegov put u Parizu.

„Broj 1 sam već bio, sada sam se promenio. To mi više nije cilj. Razne stvari su se promenile u mom životu. Imao sam čast da to doživim, ali sam u trenutku u karijeri u kojem me to više ne zanima“, pojasnio je Rafa.

0
0

1 Komentara

  1. Odustao si od broja jedan jer te Đoković šije preko 150 nedelja. Odustaćeš uskoro i od Gren Slemova jer ćeš i tu pasti uskoro.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter