0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PORUČUJE: „Ovo jeste moja najveća utakmica u karijeri, nadam se da na tome neće ostati – bili smo pravi i u prvoj utakmici!“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.22 u 19:15

Spremni crveno-beli za veliki okršaj!

Fudbalere Crvene zvezde sutra od 18.45 časova očekuje gostovanje ekipi Monaka gde će odlučivati o svojoj sudbini u Evropi. Pobeda bi donela sigurno evropsko proleće, ali da li bi to bilo u Ligi Evrope ili Ligi konferencija, pita se i Trabzonspor.

Pred utakmicu svoja očekivanja je izneo trener crveno-belih, Miloš Milojević. Upitan da li je ovo najveća utakmica u njegovoj karijeri kaže sledeće.

Jeste najveća, nadam se da neće ostati na tome. Pristupamo utakmici kao i svakoj drugoj. Da krenemo jako od početka i pobedimo, a to nekad zavisi i od snage protivnika.“ – istakao je šef struke Crvene zvezde.

Otkrio je i gde vidi šansu svoje ekipe.

Motivisanost, spremnost i fokus. Bili smo pravi i u prvoj utakmici, gde nas je detalj nepažnje koštao pobede ili remija.“ – kazao je trener crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Očekuje Monako koji gaji prepoznatljiv stil igre.

Očekujem Monako kakav i jeste prepoznatljiv. Moramo da zatvorimo centralni deo terena. Očekujem puno kvalitet od njihovog napadačkog trija.“ – rekao je Milojević.

Kadrovska slika je dobra po rečima trenera Zvezde.

Kadrovska slika je kod nas hvala Bogu dobro.

Otkrio je i gde vidi ofanzivne šanse svog tima, a gde mane ekipe Monaka.

Naš kvalitet je kada igramo kao kolektiv, a zatim pojedinci iskoče svojim kvalitetom. Vreme je da Ivanić pokaže zašto je jedan od najboljih u timu. Monakova najveća slabost je to što ne veruju u svoju fiziku, to moramo da iskoristimo. Napadački smo u boljoj formi, ne možemo da pretimo, ali možemo da se nadamo boljoj produktivnosti.“ – izjavio je mladi šef struke.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nije želeo da otkrije na kojoj poziciji će igrati Eraković i da li će u startnih jedanaest biti Marka Gobeljića. Ipak, dodatno se osvrnuo na mladog štopera.

Ne može baš da se otkrije. Eraković će igrati na najboljoj poziciji trenutno. On je jedan od naših najkonstantnijih igrača. Momak koji, svojim odnosom, zalaganjem i igranjem, zaslužuje da se nađe u reprezentaciji. Mislim da može da ima lepu budućnost. Želeli smo da ga odmorimo protiv Kolubare, ali nismo imali prostora, on je u tim godinama kada može da podnese veći teret. Igraće na svojoj najboljoj poziciji, a kažem opet, kvalitet mu je što može da igra na dve ili više pozicija. Gde god ode posle Zvezde, a želim mu da ostvari snove, nadam se ne pre juna, mislim da će mu lakše pomoći u adaptaciji.“ – zaključio je Miloš Milojević.

Osim trenera Milojevića, na konferenciji je bio i prvotimac, Stefan Mitrović. Kao i šef struke i on je kratko izneo svoja očekivanja od sutrašnje utakmice.

FOTO: FK Crvena zvezda

Očekujem da bude jako teška utakmica. U gostima protiv Monaka, najteže ekipe u grupi. Ovo je za nas finale, da bi imali neku šansu da prođemo dalje u Ligi Evrope. Brzinu ćemo iskoristiti na najbolji mogući način i idemo na pobedu.“ – rekao je brzonogi Mitrović.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter