0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: (L-R) Uros Spajic Sasa Zdjelar Luka Jovic Aleksandar Mitrovic Dusan Vlahovic celebrate after winning the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MI SMO MAŠINA SPREMNA ZA ISTORIJSKE USPEHE: Jović o svojim očekivanjima za Mundijal!

Objavljeno: 02.11.22 u 08:40

Sve je bliži odlazak u Katar. Jedan od potencijalnih kečeva u rukavu koje ima Dragan Stojković jeste Luka Jović, koji i pored lošije forme ove sezone sigurno jeste jedan od putnika na najveću svetsku fudbalsku smotru. On je za Mozzartsport govorio o svojim očekivanjima za Mundijal.

„Imamo odličan tim. Selektora Dragana Stojkovića koji nas je uklopio u besprekorno funkcionalnu fudbalsku mašinu koja ima kvalitet da napravi istorijske rezultate. Svetsko prvenstvo je najveći mogući izazov za svakog igrača. Imao sam već to iskustvo. Nema većeg zadovoljstva nego da sa reprezentacijom učiniš nešto zbog čega će nacija biti ponosna“. 

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

I još malo o svojim očekivanjima za Katar.

„Tu sam da doprinesem timu. Uloga zavisi od selektora Stojkovića. I šta god da proceni, biću zadovoljan i trudiću se da opravdam poverenje. U prvom planu je uspeh reprezentacije. To je jedino važno“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter