0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘IZVINI MILE, NIŠTA LIČNO’: Matić maestralnim lobom savladao sunarodnika, pa uputio izvinjenje na Instagramu! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.22 u 20:44

Iskusni vezista je dokaz da su godine samo broj!

Fudbaleri Rome u četvrtak, od 21 čas, dočekuju bugarski Ludogorec u okviru 6. kola grupne faze Lige Evrope. Utakmica na stadionu ‘Olimpiku‘ direktno će odlučiti koji od ova dva kluba nastavlja takmičenje u eliminacionoj etapi. Oba sastava imaju šest bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Betis (13), dok je Helsinki na začelju tabele sa samo jednim osvojenim bodom iz pet duela.

Atmosfera u redovima slavne Vučice, koju sa klupe predvodi legednarni Žoze Murinjo, sjajna je od samog starta sezone. Tokom poslednjih priprema za sutrašnji duel sa bugarskim šampionom odrađen je jedan zanimljiv trening.

Nekadašnji srpski reprezentativac, Nemanja Matić, predvodio je jedan tim, dok je na drugoj strani mrežu čuvao Mile Svilar. Vezista je uspeo da nadmudri sunarodnika i maestralnim lobom je zatresao njegovu mrežu.

Klub je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio video snimak pogotka, a Nemanja se na šaljiv način obratio golmanu našeg nacionalnog tima:

-Izvini Mile, ništa lično – napisao je Matić u komentaru.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AS Roma (@officialasroma)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter