1
Evrokupovi

Head coach Philippe Clement Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IZ MONAKA SPREMNI ZA CRVENO-BELE: „Zvezda igra sa mnogo intenziteta i duela, igrači u veznom redu su kvalitetni!“

Objavljeno: 02.11.22 u 23:54

I za njih odlučujuća utakmica.

Jedino je Ferencvaroš siguran u grupi H Lige Evrope pred poslednje kolo, ostali se bore.

Tako i Monako želi da pobedom na Crvenom zvezdom obezbedi sebi prolaz dalje. Pred ovaj susret govorio je trener ekipe iz Kneževine, Filip Kleman.

Odlučujuća utakmica za našu budućnost. Veoma smo motivisani i fokusirani da uradimo nešto vredno. Crvena zvezda igra sa mnogo intenziteta i duela, igrači u veznom redu su kvalitetni. Biće nam potrebna odlična igra i kretnja bez lopte da bismo došli do tri boda. – rekao je trener Monaka.

Vidi se iz izjava šefa struke da su veoma dobro skautirali crveno-bele.

Zvezda se trudi da pobedi na svakoj utakmici, ima dobre rezultate u prvenstvu, ali i protiv Trabzona u prethodnom kolu Lige Evrope. Na nama je da se snađemo u tome, ali i da razvijemo našu igru. Rival ima jake napadače, posebno u duelima. Saigrači ih „hrane” centaršutevima. Biće važno da se branimo, ne samo u kaznenom prostoru, već i na ostalim delovima terenu. – izjavio je šef stručnog štaba Monaka.

Fokusirani su na sebe i na pobedu koja im sigurno donosi prolazak dalje.

Rizik je kalkulisati u savremenom fudbalu, jer može da bude mnogo golova za nekoliko minuta. Ako pobedimo sami odlučujemo o svojoj sudbini, zbog toga je važno da ostanemo fokusirani na naš učinak.

Naravno, pratiće se i meč Trabzon-Ferencvaroš.

Imali smo važnih susreta tokom sezone. Jedna od njih je bila pobeda protiv Liona (2:1). Siguran sam da su igrači spremni za Zvezdu. Naučili smo iz ubedljivog poraza od Trabzona. – zaključo je Kleman.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter