0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: AdmiralBet ABA liga

FENOMENALNI DVOJAC PREDVODI ADMIRALBET ABA LIGU: Božić i Rasel na vrhu liste najboljih strelaca!

Objavljeno: 02.11.22 u 17:22

Zaista su fantastični.

Nakon što su gotovo sve ekipe odigrale 5 utakmica od starta sezone u AdmiralBet ABA ligi, došlo je vreme i za jedan presek. Dva košarkaša definitivno se izdvajaju, a to su Luka Božić, koji se nakon nekog vremena vraća u najkvalitetniju ligu na ovim prostorima, kao i novajlija Mornara Deron Rasel.

FOTO: AdmiralBet ABA liga

Luka Božić je trenutno najbolji strelac AdmiralBet ABA lige sa 29.6 poena u proseku na 5 odigranih utakmica. Zadar je sezonu počeo sasvim solidno, jer trenutno imaju skor 3/2. Pored izvanrednog poenterskog učinka, Božić beleži i 10.4 skoka, kao i 5.8 asistencija po meču.

Na drugoj strani, samo poen manje od Božića, postigao je Deron Rasel, brzi bek Mornara. On prosečno upisuje 29.4 poena po meču, uz 5.8 asistencija i 3.2 skoka. Mornar ima skor 2/3, a treba napomenuti da je Rasel do sada dva puta beležio 40+ partije.

FOTO: AdmiralBet ABA liga

Pored njih dvojice, od igrača koji su odigrali5 mečeva, ističu se Hanter Hejl, košarkaš Borca sa 20.8 poena po utakmici, zatim Trent Frejzer iz FMP Meridiana sa 19.4, kao i Šenon Šorter sa 19 koševa u proseku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter