3
Domaći fudbal

Head coach Milos Milojevic Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVO KAKVA JE SUDBINA MILOŠA MILOJEVIĆA: Terzić otkrio da li namerava da otera mladog stručnjaka!

Objavljeno: 02.11.22 u 10:15

Zvezdan Terzić je u razgovoru za Sporski žurnal demantovao natpise u pojedinim medijima da je Crvena zvezda u potrazi za novim šefom struke, i da ima potpuno povrenje u aktuelnog trenera, Miloša Milojevića.

“Ne, ne, ne… Čuo sam priče i za Grofa i Vladana Milojevića. Oni su moji kućni prijatelji, ni njima ne prijaju te priče iz kolegijalosti. Miloš Milojević je najtalentovaniji i najperspektivniji srpski trener. Možemo da pričamo da li je prerano došao na ovu funkciju u Crvenu zvezdu, ali zlatna kočija jednom stane isped tvoje kuće. Ne biraš vreme“, kaže Terzić za Žurnal.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

 

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Dakle, promena neće biti. Bar ne do kraja sezone…

“Do maja je sigurno tu, ako osvoji titulu ostaje“, jasan je Terzić.

Ne brinu ga ni sumnje da mladom strategu trenutno nedostaje autoriteta u svlačionici.

“Rekao je Džaja veliku istinu: kad nekome daš funkciju šefa tako si mu dao i autoritet. To je velika istina“.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter