0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@realmadrid

ĐIRONA NALJUTILA REAL, PA BES ISKALILI NA SELTIKU: Lajpcig vratio milo za drago Šahtjoru! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.22 u 20:48

Goleade u prva dva meča večeras.

Završene su prve dve utakmice večerašnjeg programa Lige šampiona. Pobede su ostvarili Real Madrid i RB Lajpcig.

Madriđani su, revoltirani kiksom u La Ligi protiv Đirone, petardom počastili Seltik. Prvo poluvreme su apsolutno obeležili penali s obzirom da je dosuđeno čak tri – dva za Real i jedan za Seltik.

Luka Modrić u 6. i Rodrigo u 21. minutu su bili precizni za kraljevski klub, dok je Josip Juranović promašio penal za Seltik, odnosno sjajno je intervenisao Tibo Kurtoa.

U drugom poluvremenu, šampion Evrope je nastavio u istom ritmu. Prvo je vrlo lepo pogodio iz poluvoleja Marko Asensio.

Na 4:0 povećao je Vinisijus. Centrirao je Fede Valverde, golman Hart „zaplivao“ u prazno, a Brazilac loptu pospremio u praznu mrežu.

Petarda je na Bernabeuu pukla u 71. minutu kada je nakon asistencije, Valverde sebe „počastio“ i jednim zaista prelepim pogotkom.

Do kraja videli smo još jedan veoma lep gol. Žota je pogodio direktno iz slobodnog udarca i na taj način ublažio poraz Seltika.

Sa druge strane i u Poljskoj (gde Šahtjor igra svoje domaće utakmice) na terenu je postojao samo jedan tim. RB Lajpcigu je pobeda bila potrebna kako bi osigurali prolaz i ostvarili su to vrlo ubedljivo.

Ukrajinski tim pogotkom otvorio je Nkunku u 10. minutu.

U drugom poluvremenu dogodila se potpuna rapsodija nemačkog tima. Prvo je Andre Silva povećao prednost u 50. minutu. Zatim je Dominik Soboslai, posle vrhunske asistencije Nkunkua, povećao na 3:0.

Konačnih 4:0 u ovom susretu postavio je bivši fudbaler Dinama iz Zagreba, Dani Olmo. Neposredno nakon ulaska na teren, dobio je loptu i vrlo lepo plasirao istu u gol.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter