1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIMIĆ JE HEROJ STARE DAME: Golman odbranio tri penala i poslao Vošu u osminu finala Kupa! (FOTO)

Objavljeno: 01.11.22 u 18:55

Superligaš uz dosta muke opravdao ulogu favorita!

U okviru 1/16 finala Kupa Srbije, fudbaleri Grafičara ugostili su ekipu Vojvodine. Tim Marka Neđića, koji je trenutno lider u Mozzart bet Prvoj ligi Srbije, pružio je dostojan otpor novosadskom velikanu na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Posle 90 minuta igre na semaforu je pisalo 1:1, a pitanje pobednika rešeno je tek nakon penal serije, u kojoj je sa tri obrane briljirao čuvar mreže Vojvodine, Nikola Simić. Gosti iz Novog Sada slavili su sa 3:0 u golovima sa bele tačke

.Ostavio je mladi sastav Grafičara sjajan utisak. Talentovana deca koja nastpaju za razvojni tim
Crvene zvezde bila su nadomak ogromne senzacije na najvećem stadionu u našoj državi. U prvom poluvremenu, viđen je bogat sadržaj, ali izostala je realizacija na obe strane terena.

Pokazao se domaći tim kao tvrd orah za iskusne izabranike Milana Rastavca. Igrao se 48. minut susreta kada je mrežu ekipe iz Novog Sada zatresao jedan od blizanaca Mituljikić, Jovan.

FOTO: STARSPORT

Pokušavala je Vojvodina da uzvarti i to im je ‘pošlo za nogom’, ali tek u 86. minutu. Bivši ofanzivac grčkog Olimpijakosa, Nikola Čumić, spasao je Staru damu šokatnog poraza. Tada je već bilo jasno da će pitanje pobednika biti rešeno posle izvođenja jedanaesteraca, s obzirom da u Kupu Srbije nema produžetaka, već se odmah prelazi na kaznene udarce.

Tri penala u nizu odbranio je golman Vojvodine, Nikola Simić. Čuvar mreže je zaustavio udarce Simića, Bubnja i Bajića i tako doneo trijumf gostima. Precizni sa bele tačke u dresu Vojvodine bili su Nikolić Uroš, Zukić i Nikolić Nemanja.

 

0
0

1 Komentara

  1. Pogrešna fotografija, ne Veljko Simić koji je na istoj, već golman Nikola Simić. Informišite se i uvedite malo reda u posao. Nije vam fudbal u Srbiji samo trofejni tandem pod nadimkom „večiti“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter