0
Košarka

Dusan Duda Ivkovic, Serbian national basketball team training session, Kaunas, Lithuania, Eurobasket 2011, Tuesday, September 13, 2011. (photo: Pedja Milosavljevic)

„SAVANE VRATIĆE SE ONI MENI“: Duško Savanović otkrio čuvenu anegdotu sa Dudom Ivkovićem! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.22 u 20:17

Onda je ušao na internet…

Proslavljeni srpski reprezentativac Duško Savanović gostovao je u podkastu „Alesto“, a tom prilikom prisetio se i jedne anegdote sa pokojnim trenerom Dušanom Dudom Ivkovićem. On je pričao o jednom od najtežih treninga reprezentacije Srbije, kada su svi primetili da je selektor došao neraspoložen i zabrinut.

Tek nakon treninga, u liftu, Savanović je shvatio šta se desilo.

Čoveče ono ispadne lopta, pogodi nekog u nogu, a Ivković krene da nas sapunja ozbiljno. Šta je s Dudom? Duda je inače, ljudi… Pomoćnik vodi, obrati se on, ali tu je malo. Stvarno je imao ton i šlifa kako to radi. A na ovom treningu koji je uzeo to je ‘đelji, đelji, đelji’. Pa na kraju arlaukanje, pa trčanje, pa opet arlaukanje, pa razvlačenje i kontre tri na nula. I mi se vraćamo, idemo u lift i stojimo Rašić i ja sa njim. I okrene se i kaže ‘Vratiće se oni meni, Savane – ispričao je nekadašnji košarkaš Bajerna.

Dusko Savanovic, Serbia vs Italy, Round 1, Group B, Lithuania, Siauliai, Siauliu arena, Litvanija, Eurobasket 2011, Wednesday, August 31, 2011. (credit & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +381641260959 / thepedja@gmail.com)

Potom je pokušao da reši ovu misteriju, a tom prilikom, ušao je na internet i video šta je to iznerviralo legendarnog Dudu.

Je**te, gledam sad šta je ovo, baš mi je bilo čudno i enigma šta je to rekao nama. Ko će se vratiti, gledam ko nije bio na treningu, prebiram i uđem na internetDudi Ivkoviću pobegli golubovi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter