0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RENDULIĆ NAKON DRAMATIČNE PENAL SERIJE: Ostaje žal, momci su pokazali da su spremni za seniorski fudbal!

Objavljeno: 01.11.22 u 21:39

Omladinci Crvene zvezde su poraženi u dvomeču od AZ Alkmara i to nakon penal serije koja je završena u korist gostiju iz Holandije, a utiske nakon još jednog sjajnog izdanja crveno-belih izneo je šef stručnog štaba Zoran Rendulić.

– Sigurno da ostaje žal. Ovi momci su u dve utakmice pokazali da Crvena zvezda ima ozbiljnu budućnost. Odmerili smo snage sa jednom od najboljih ekipa u Evropi u ovom uzrastu. Ostati neporažen na dve utakmice protiv ovakvog protivnika je stvarno veliki podstrek za ove momke i njih čeka mnogo ovakvih utakmica u karijeri.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ekipa je pružila pravu takmičarsku igru i ispunila sve zahteve stručnog štaba, što je rezultiralo da u dva meča juniori Zvezde ostanu neporaženi.

Stvarno sam ponosan. Radili smo sve što smo se dogovorili i izgledali mnogo bolje nego u prvoj utakmici. Mislim da smo čak u jednom momentu bili bliži golu i da smo pri rezultatu 1:1 imali čak i bolje šanse. Bili smo bolji i u poslednjih pet minuta, ali protiv ovalvog protivnika prosto morate da iskoristite šanse. U ova dva meča smo pokazali mnogo toga dobrog. Ovo je veliko iskustvo za sve nas. Svi kažu penali su lutrija, a ja sam takmičar i kada se izvode jedanaesterci. Želeli smo da budemo takmičari od prvog minuta i to smo i uspeli. Eto, na penalima nam je nedostajalo malo sreće, ali mislim da ove momke čekaju blistave karijere.

FOTO: FK Crvena zvezda

Govorio je strateg crveno-belih i o prvotimcima – Lekoviću, Stankoviću i Mijatoviću, ali i istakao da su i ostali fudbaleri pokazali da su spremni za seniorski fudbal.

Vidi se da oni prave razliku. Moram da napomenem da su u protivničkoj ekipi svi igrači 2003. ili 2004. godište, dok kod nas ima i veliki broj fudbalera rođenih 2005. godine. Mnogi momci su pokazali da su spremni za seniorski fudbal i ono što ih očekuje.

Zahvalio se Rendulić i mnogobrojnoj publici koja je večeras bodrila omladince Zvezde.

– Podrška je danas bila izvanredna i hvala navijačima na tome. Ovi momci su to zaslužili – zaključio je Rendulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter