0
Košarka

Danilo Andjusic during the FIBA Men’s Olympic Qualifying Tournament semi-final match between Serbia and Puerto Rico, on July 3, 2021, in Belgrade, Serbia. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POVRATNIK ANĐUŠIĆ: „Meni je velika čast i prvilegija da igram za reprezentaciju Srbije!“

Objavljeno: 01.11.22 u 17:45

Nije igrao na Evrobasketu.

Mnogi nisu bili saglasni sa selektorom košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislavom Pešićem, kada letos nije pozvao Danila Anđušića za nastup za Evrobasketu.

Ipak, dres sa državnim grbom Danilo će ponovo obući u kvalifikacijama za Mundobasket, odnosno duelima protiv Velike Britanije i Turske.

Meni je velika čast i prvilegija da igram za reprezentaciju Srbije. Da li sam ranije bio na spisku ili nisam, to mi nikada nije bilo važno. Radujem se pozivu, daću sve od sebe da pomognem državnom timu da stigne do cilja, da stigne do Mundobasketa. – započeo je košarkaš Partizana.

Zatim se osvrnuo i na predstojeće duele koji očekuju Orlove.

Ostvarili smo veliki korak ka cilju u prethodnom FIBA prozoru, sada nas očekuju dva nova iskušenja u vidu Velike Britanije i Turske. Lakih rivala nema, svaka utakmica nosi prefiks biti ili ne biti. Ponavljam još jednom, radujem se što sam ponovo u reprezentaciji, daću sve od sebe da pomognem državnom timu na putu ka ostvarenju cilja, a to je plasman na Svetsko prvenstvo, ali u međuvremenu, fokus je na obavezama u dresu Partizana. – zaključio je Anđušić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter