1
Fudbal

FOTO: Miroslav Todorović

MANCE NAPUSTIO JSD, IPAK NIJE DUGO ČEKAO NA POSAO: Fudbalski klub zaposlio brata legendarnog napadača!

Objavljeno: 01.11.22 u 12:02

Posle 32 godine provedene u JSD Partizan, u periodu od 01.05.1990. do 25.10.2022. godine, Goran Mance, brat legende crno-belih Dragana Mancea, od danas je stalno zaposlen u FK Partizan.

Mancea je u prostorijama kluba dočekao generalni direktor, Miloš Vazura, koji je sa njim potpisao ugovor o radu, u sektoru omladinske škole, odnosno na poslovima organizacije turnira, utakmica, komunikacija sa savezima i školama fudbala.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

,,Po okončanju radnog odnosa u JSD Partizan odmah sam dobio poziv Miloša Vazure da pređem u fudbalski klub i to na poslove operativca omladinske škole crno-belih, baš one škole u kojoj je moj brat Dragan igrao.

Presrećan sam što sam ovde i osećam obavezu da istaknem da isključivo uz pomoć fudbalskog kluba organizujem jedan od najvećih turnira za decu u Evropi – Dragan Mance Kup, gde bez infrastrukture Partizanovog sportskog centra to ne bi bilo moguće na takvom nivou.

Za proteklih 6 godina, 60 dečaka koji su igrali na turniru, obuklo je crno-beli dres, što govori o kvalitetu istog.

Zahvaljujem se mom klubu što je u ovom teškom trenutku za mene i moje bližnje pokazao šta znači crno-bela porodica”, istakao je Mance.

1
0

1 Komentara

  1. Bravo, Grobarstvo je NEUNISTIVO!!! jos ‘samo’ uprAVa da se resetuje, tj. OJACA NA SVIM POZICIJAMA koje morayu da se ODUPRU YUdi na ‘zaLasku’ i TO BI BILO TO!!!
    PS..jos kada bi ispravan (citaj-nezavistan..) COVEK (uavom smislu reci-covek..) dosao na celo FSS, gde bi nam kraj bio. Moj predlog je, uprkos tome sto sam zakleti Grobar, Nemanja Vidic, koji je, upkos tome sto je zVEZDAS-ALI CASTAN, bio bi odlican izbor uz jednog pravog i casnog Grobara, kojih ima mnogo, na podpredsednickoj poziciji!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter