2
Domaći fudbal

Aleksandar Pesic Jovan Mijatovic Mustapha Ibrahim Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAKAV IGRAČ NA MARAKANI: Neće biti problem da postane kao Jović i Vlahović!

Objavljeno: 01.11.22 u 08:05

Crvena zvezda je u proteklom periodu lansirala nekoliko velikih talenata, a poslednji među njima je Jovan Mijatović. Nedavno je momak rođen 2005. podelio asistenciju i počeo meč u Lazaravce što samo pokazuje koliko u Ljutice Bogdana računaju na njega, a to je u razgovoru za Republiku potvrdio i direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović:

– Možemo dosta da očekujemo, ali moramo voditi računa o njegovim godinama, broju utakmica koje će odigrati, kvalitetu takmičenja i odnosu prema individualnom radu i napretku – rekao je Mladenović.

– Bitno je da igra, prevazišao je omladinski fudbal i treba se voditi računa o minutima koje dobija u seniorskom timu. Da li trenutno može da bude nosilac? Njemu je mesto u prvom timu, ali je veliki ulog i treba voditi računa kako će psihički da se razvija – smatra direktor omladinske škole tima sa Marakane.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Sa kim sve može mladi fudbaler da se uporedi? Jović ili Vlahović možda?

– To su različiti tipovi igrača. Fizički je mnogo jači nego Jović i Vlahović što su bili u njegovim godinama. Oni su napravili sjajne karijere i bilo bi lepo da i Mijatović napravi nešto slično. On je ipak specifičan, razlikuje se od njih i ima kvalitet da uspe. Poznavajući ga, mislim da neće biti problem da se izbori psihički – smatra Dragan Mladenović.

I za kraj.

– Treba verovati u decu i definitivno postoji kvalitet, ne samo kod Mijatovića, već i kod drugih fudbalera iz omladinske škole i Grafičara. Sigurno će jednom prilikom doći igrač poput Pižona, Piksija, Kuleta Aćimovića, Dragana Džajića i ostalih legendi Zvezde – zaključio je Dragan Mladenović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter