0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@acffiorentina

JOVIĆ MORAO DA SE OGLASI: „Moj odgovor je pogrešno protumačen – ne sećam se da sam bio srećniji i ispunjeniji!“

Objavljeno: 01.11.22 u 21:47

Stavio je sve na čistac!

Fudbaler Fiorentine i reprezentacije Srbije, Luka Jović, našao se na udaru italijanske fudbalske javnosti nakon određenih izjava za medije.

Italijani su protumačili Jovićeve reči kao da on smatra da je Viola mali klub i da mu služi samo kao odskočna daska za prelazak u neki veliki klub.

Ovim povodom odlučio je da se i sam oglasi.

Žao mi je ako je moj odgovor pogrešno protumačen u medijima, osećam se veoma dobro u Fiorentini i potpuno sam fokusiran na nastupe ovde, i ne sećam se da sam bio srećniji i ispunjeniji. Što se planova tiče, jedino što mogu da kažem je da ću nastaviti da dajem sve od sebe da ostvarimo ciljeve ove sezone i nadam se da ću ostaviti veliki uticaj ovde. – istakao je bivši napadač Real Madrida.

Izjavio je da su za Fiorentinu igrali mnogi veliki igrači, te da bi voleo da se nađe na toj listi.

Fiorentina je veliki klub u kojem su igrala neka od najvećih fudbalskih imena. Voleo bih da se moje ime nađe na toj listi i nadam se da ću igrama zaslužiti poštovanje, onakvo kakvo gajim prema ovom dresu. – rekao Jović.

U ovoj sezoni je na 18 utakmica u kojima je igrao, postigao šest golova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter