0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

BRITNAC IZBACIO JEDNOG SRBINA, PA OPLEO PO DRUGOM: Nepravedno je što nastupa!

Objavljeno: 01.11.22 u 10:19

Kameron Nori izbacio je srpskog tenisera Miomira Kecmanovića sa turnira u Parizu, a nakon toga se okrenuo na njegovog sunarodnika Novaka Đokovića, čiji je plasman u Torino komentariao, da deluje nepravedno.

Sam Britanac je ranije ove godine ostao bez nastupa na završnom turniru.

– Novak se očigledno kvalifikovao sa Vimbldona, tako da to izgleda malo čudno. Ne znam da li je to pravilo bilo i ranije, ali mi deluje nepravedno. Valjda i za Nika Kirjosa. Izgubio je finale i nije dobio ništa.

– Prvo i najvažnije, Novak zaslužuije da bude u Torinu! Ali čini se proizvoljnim da je on jedini igrač koji ima koristi od nastupa na Vimbldonu.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Cela ova tema dovela je do toga da se u javnosti oglasi i PR služba ATP-a koja je prokomentarisala nastalu situaciju:

– Uklanjanje bodova na ovogodišnjem Vimbldonu urađeno je na osnovu poštenja prema svim igračima i nije se smatralo da su potrebne dalje promene pravila u vezi sa statusom takmičenja. Svaki igrač koji se ove godine takmičio na Vimbldonu i drugim Grend slemovima imao je priliku da se kvalifikuje za Torino prema kvalifikacionom pravilu za GS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter