7
Domaći fudbal

Zarko Zecevic FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 31.10.2022. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BOLJE DA SU REKLI DA NIKO IZ PARTIZANA NE SME: Crno-beli pecnuli Zvezdu, potom žestok kontranapad!

Objavljeno: 01.11.22 u 15:10

Počela je izborna sednica kada je u pitanju novi predsednik FSS, ali po svemu sudeći, pošto se jedini kandidat povuako, mora se čekati još na izbor prvog čoveka srpskog fudbala. Upravo je povučeni Nenad Bjeković i otvorio sednicu, a delegat Partizana, Žarko Zečević, pecnuo je večitog rivala.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

– Zvezdan Terzić me je javno prozvao preko novina, žao mi je što nije ovde. Rekao je da Bjeković ili Zečević ne mogu da budu kandidati. Bolje da je rekao niko iz Partizana ne može da bude kandidat za predsednika FSS. Kada je on trebalo da bude predsednik FSS nije izlazio iz moje kancelarije, dok nije postavljen za predsednika. Sada ima obraza i snage da se ovako obraća. Nenada Bjekovića prozivate kroz novine, čoveka bez mrlje u sportu, reprezentativac, izuzetno poštovan funkcioner. Mi tako sada razgovaramo između nas. Vodeći se privatnim interesima.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Potom je reč dobio delegat Crvene zvezde Marko Perović koji je replicirao Zečeviću.

– Ovako niske udarce, spominjati čoveka koji nije ovde u sali… Gospodo, u tome je razlika između Crvene zvezde i Partizana. Sram vas bilo da ovako spominjete Zvezdana Terzića – između ostalog je rekao Perović.

0
0

7 Komentara

  1. Svašta u ovoj Srbiji, ali ovi sa smrdekane su u nekom svom svetu. Brane čoveka sa poternice i čoveka koji je bežao iz zemlje zbog sudske potrage. Šta će biti kad sad ovi iz Partizana udare kontru, ako su pametni i treba, pa nek nas FIFA i UEFA izbace iz svih takmičenja jer smo takvi kakvi smo.!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. Zeko, Dr. FIOKKA je poklonik/shticenik ODLAZECEG YUde, koji falsifikuye istoriju i proslost (citaj-OGROMAN, PRAVI i NEIZMIREN DUG cRVENE Coor***VE jos je sakriven..)SPINOM i PSEUDONAUKOM!!
    PS_Kako biti patriota, kad vas YUda/seqreqator tretira kao idiota..??!..mada, “qanima polazi za rukom..LAZNI PATRIO.TIZAM..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter