0
Evrokupovi

Osman Bukari Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BILI SMO BOLJI, NISMO ISKORISTILI ŠANSE: Bukari želi da se revanšira Monaku!

Objavljeno: 01.11.22 u 14:43

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 45 minuta očekuje utakmica šestog kola grupne faze Lige Evrope. Izabranici Miloša Milojevića će na gostovanju Monaku imati priliku da obezbede nastavak takmičenja u Evropi, a optimističan pred duel u Monte Karlu je vezni fudbaler crveno-belih Osman Bukari.

– Veliki meč je pred nama, znamo koji je ulog i šta može da nam donese utakmica u Monaku. Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu, svestan sam da nas očekuje težak zadatak, ali i pored toga smo sigurni da možemo da stignemo do željenog rezultata. Ekipa je motivisana, vredno smo se pripremali i znamo da ćemo imati naše šanse. Meč protiv Monaka koji smo igrali u Beogradu je pokazao koliko možemo, ne samo da smo parirali trkački sjajnoj ekipi već smo uspeli da budemo bolji tokom većeg dela utakmice. Ostaje žal za neiskorišćenim šansama u prvom meču, ali vredno smo radili od tada i sigurni smo da će se naš trud isplatiti- istakao je Osman Bukari.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Velika podrška pristalica našeg kluba se očekuje na stadionu Luj II.

– Odlično se osećamo i trenutno smo u rezultatskom naletu. Želimo da donesemo radost našim navijačima, znamo da će ih biti mnogo na tribinama u Monte Karlu. Siguran sam da će atmosfera biti neverovatna, svi živimo za ovakve utakmice, kako igrači, tako i navijači. Prethodnih godina je Zvezda beležila istorijske rezultate, navijači isto očekuju i u četvrtak. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim – zaključio je Bukari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter