1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN RAZVOJNI TIM DOČEKUJE VOJVODINU: Grafičar poziva publiku na Marakanu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.22 u 23:25

U poslednjem meču šesnaestine finala Kupa Srbije, Grafičar će dočekati Vojvodinu i to na stadionu Rajko Mitić, sutra sa početkom u 16 časova.

Veliki broj talentovanih dečaka, koji se spremaju da jednog dana nastupe u crveno-belom dresu, na meču protiv Stare dame će odigrati prvi zvaničan meč na glavnom terenu Marakane. Upravo iz ovog razloga, razvojni tim Crvene zvezde je pozvao ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju, kako bi dali podršku fudbalerima, koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala.

„U utorak od 16 časova igramo utakmicu 1/16 finala kupa Srbije, protiv superligaša Vojvodine.

Pozivamo sve ljubitelje fudbala da nam se pridruže na stadionu „Rajko Mitić“ i da u što lepšem ambijentu dočekamo Novosađane. Naš najveći stadion je godinama neosvojiva tvrđava za Vojvodinu, a mi ćemo da se potrudimo da sačuvamo tu tradiciju, iako je uloga apsolutnih favorita na strani rivala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ulaznice će moći da se nabave na samom ulazu na zapadnu tribinu. Vidimo se!“ piše na instagram profilu Grafičara.

0
0

1 Komentara

  1. Pa njima je svaki klub sem pfk razvojni.nema zakona za zvezdanu dok njegova senka lebdi iznad stadiona a slika visi kod ofkana tvorzića haahhahahha tužno ali ovo je zemlja seljaka koji se prodaju za male pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter