14
Domaći fudbal

Nenad Bjekovic Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELEOBRT: Pritisci urodili plodom, Bjeković ne može do mesta predsednika!? – Biće ovo zanimljivo poslepodne u srpskom fudbalu!

Objavljeno: 31.10.22 u 12:06

Biće ovo još jedna ‘indijaska serija’, koja neće imati kraja.

Danas od 14 časova u SC Stara Pazova treba da se održi sednica FSS, na kojoj bi trebao da bude izabran novi predsednik, a izvesno je da će to biti Nenad Bjeković. Ipak, postoje i oni koji se zalažu da se sednica otkaže, te da Bjeković ne bude novi predsednik saveza, a prema poslednjim informacijama to bi moglo i da se obistini, jer će FSS teško imati kvorum za ovu skupštinu.

Nenad Bjekovic (L) and Milorad Vucelic
Milutin Soskic Komemoracija at Belgrade City Hall on September 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

‘Saznajemo da su delegati istočnog i zapadnog regiona, u ponedeljak jutro, dobili crveno svetlo za odlazak u Staru Pazovu. I samo kopernikanski obrt, u naredna dva sata, mogao bi da promeni odluku o već izvesnom „miniranju“ sednice u Sportskom centru FSS. Uz vidno nezadovoljstvo pojedinih delegata Vojvodine, predstavnika Crvene zvezde i nekoliko klubova, skoro je izvesno da aktuelna garnitura neće uspeti da obezbedi kvorum za održavanje sednice. Automatski, biće odložen, ili stopiran, izbor Nenada Bjekovića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.’ – stoji na sajtu Sport Kluba.

FOTO: STARSPORT

Svoje nezadovoljstvo Bjekovićem kao prvim izborom već duže vreme pokazuju i navijači Crvene zvezde, koji ga otvoreno ‘teraju’ iz saveza. Uoči izbora i oni su izdali saopštenje.

‘Ukoliko Bjeković bude izabran za predsednika Fudbalskog saveza, mi ćemo od 6. novembra i utakmice protiv Mladosti iz Lučana da krenemo u proteste. Za početak jednom velikom protestnom šetnjom, za koju će svi biti obavešteni na vreme kada i gde će biti. Nakon toga, idemo dalje u borbu do kraja i dok ne vidimo leđa zlotvoru srpskog fudbala Nenadu Bjekoviću! Nećemo novog Toleta.’ – najavila je navijačka grupa ‘Delije Sever’.

Ostaje nam da vidimo kako će se stvari dalje razvijati.

0
0

14 Komentara

  1. Samo da se zna
    Miljan Miljanic zvezda
    Tomo Karadzic partizan
    Piksi zvezda
    Terzic zvezda
    Kokez zvezda i on nije valjao Terzi
    TERZO DA NECES MOZDA TEBE DA GLASAMO DA RASTURIS SRPSKI FUDBAL
    PS NISAM GROBAR

    0
    1
    Odgovori
  2. Neznam ko su ovi navijači i ko im daje zapravo da oni odredjuju ko će biti predsednik,to samo može kod nas pa nisu oni Srbija valjda.

    0
    1
    Odgovori
  3. Fudbalski savezi zapada i istoka podrzali kandidaturu Bjekovica a sada prvi ne dolaze njegov izbor???? Ko koga ovde…..Nema.veze ni sa Zvezdom ni sa Partizanom…

    0
    0
    Odgovori
  4. Šta reći sem ciganšture.realno ovog smrada ni ja ne volim ali gurbeti da štrajkuju pa to je tragikomedija.njima su tereza i ćorava pudlica simbol moralnosti i zive legende kluba hahahahhahaha

    0
    1
    Odgovori
    • Alo bre budalo? Što si se toliko raspametio pa laješ i vređaš a ne zna se ni kogs? Koji ti je vrag a i ovom koji to pušta da vređaš. Ne znam ko ti je ciganštura ali znam da je to seljačka uvreda (koja se kod nas u BG ne troši) pa ćeš morati malo i da odgovaraš zbog toga. Ja došao da pročitam vest kad ono šljam i blato. Niti imam pojma o čemu svi bulaznite niti ima veze sa tekstom ali ovaj koji pušta ovo je ozbiljan predmet za analizu i zakon. Ko god da ste, a i ne zanima me ko ste, šljam ste. Mislim da će vam policija svima na obe strane ovog sranja doći glave uskoro, zato i
      postoji.

      1
      0
      Odgovori
  5. UPPF..unapred priPremljena farsa malih, ali crimoqenih or“qana, i nikada, bar ne jos-procesuiranih pred rukom pravde. Nadam se, kao iskreni postovalac zakona, da ce se FIOKA KONACNO OTVORITI i da ce SVE ‘njene sticenike’ izvesti pred LICE ZAKONA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter