5
Domaći fudbal

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

RIKARDO GOMEŠ UŽASNUT SUDIJAMA: ‘Sramota za domaću ligu – Pogledajte šta se dešava na našim utakmicama!’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.22 u 13:35

Izuzetno revoltirano deluje napadač Partizana!

Fantastičnu sezonu za sada ima napadač sa Zelenortskih ostrva – Rikardo Gomeš. On blista u dresu ‘crno-belih’, ali nije u potpunosti zadovoljan tretmanom koji njegov klub i saigrači imaju kada su sudije u pitanju.

‘Želimo da pokažemo ljudima u Srbiji kako igramo u Ligi konferencije, ozbiljnoj ligi, sa ozbiljnim ljudima. Tamo se ne dešavaju stvari koje se dešavaju u domaćem prvenstvu. Čak i sada protiv Nice, okej, sudija je napravio grešku ali njegova prva odluka je bila da svira penal. Naravno, kada je video da je pomoćnik podigao zastavicu uvažio je odluku i dosudio ofsajd. Tamo nema VAR-a, dok u domaćem prvenstvu ima.’ – rekao je Rikardo, da bi odmah potom dodao:

‘To je velika sramota za domaću ligu, ne želim da zvuči kao opravdanje, protiv Javora nismo igrali dobro i to priznajem, ali ne možeš da sviraš penal na takav način i da nećeš uopšte da pogledaš VAR! Pogledaj, pa ako proceniš da je penal sviraj, nije nikakav problem. Potom i faul nad Vujačićem, ista situacija, protivnički igrač uopšte ne gleda loptu, drži ga sa obe ruke. Ludilo, zaista ludilo, i takav odnos stvarno traje predugo… Lako je reći sa strane Partizan je izgubio ili odigrao nerešeno, ali pogledajte samo šta se dešava na utakmicama. To treba da se sredi, da se suđenje podigne na viši nivo, jer je sramota je za zemlju kao što je Srbija da se dešavaju takve stvari.’ – zaključio je Gomeš.

Gomeš je ove sezone na pet nastupa u okviru grupne faze Lige konferencija upisao tri pogotka na pet utakmica.

0
0

5 Komentara

  1. Svaka cast Rikardo, samo ISTINOM do konacne POBEDE nad sluqama ZLA, brate..!!
    PS..“-Ne zaboravimo nikada da je zlo uvek kratkog veka i samo naizgled uspesno i blistavo..zato na zlu, lukavstvu, prevari, ne treba zasnivati nista..“!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter