0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

RENDULIĆ UOČI REVANŠ MEČA SA AZ ALKMAROM: Nekima će se sigurno promeniti karijera nakon ovog meča! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.22 u 21:57

Omladinska selekcija Crvene zvezde će sutra na stadionu „FK Voždovac“ dočekati ekipu AZ Alkmara od 18 časova, u okviru revanš meča drugog kola Lige šampiona za mlade.

Očekivanja pred meč izneo je strateg crveno-belih Zoran Rendulić.

„Svi verujemo da možemo da prođemo. Drugo poluvreme iz prvog meča je putokaz kako bi trebali da radimo svih 90 minuta. Pogotovo jer igramo protiv jedne sjajne ekipe, šampiona Holandije. Sigurno da nam neće praštati greške. Moramo svih 90 minuta da budemo maksimalno koncentrisani. Svaki igrač mora da radi i defanzivno i ofanzivno“ počeo je Rendulić.

Koncentracija i disciplina će biti važan faktor na sutrašnjem meču…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Mi ne biramo protivnika. Moraćemo da se prilagodimo protivniku koji je dosta kvalitetan. Učim ih da od prvog dana budu takmičari, i tako pristupam i ovoj utakmici. Moraju da budu koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta, jer je ovo najviši nivo omladinskog fudbala.“

Istakao je nekadašnji prvotimac Zvezde da je sada dosta lakša situacija, s obzirom na to da je ekipa bolje upoznata sa protivnikom.

„Sada je mnogo lakše. Bolje ih poznajemo. Mislim da smo im tamo dali celo jedno poluvreme. Možda je to zbog nesvesnog straha ili zbog drugih oscilacija, ali to je sve normalno.“

Dotakao se iskusni stručnjak i igračkog kadra…

„Svi igrači koji su igrali i prvu utakmicu su na raspolaganju. Tu su i prvotimci Leković, Stanković i Mijatović, ali još uvek nisam odlučio ko će da igra. To ću znati u toku sutrašnjeg dana. Mislim da svako zna šta treba da radi na terenu.“

Iskoristio je priliku Rendulić da pozove navijače da sutra ispune tribine stadiona „FK Voždovac“ i budu vetar u leđa našim juniorima.

„Ovo je najveći ispit ove generacije. Mislim da nema veće utakmice od ove sutrašnje. Nekima će se sigurno promeniti karijera nakon ovog meča. Prava prilika da navijači napune stadion „FK Voždovac“ i nadam se da će tako i biti, jer su ovi momci to zaslužili“ zaključio je Rendulić.

Podsećamo vas, juniori Crvene zvezde su u prvom meču u Holandiji remizirali rezultatom 2:2, golovima Jovana Mijatovića i Alekseja Vukičevića i imaju aktivan rezultat pred revanš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter