0
Košarka

FOTO: Youtube screenshot

LEJKERSI STIGLI DO PRVE POBEDE: Lebron i Dejvis srušili Denver, Jokić fantastičan u porazu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.22 u 08:29

Prekinut negativan niz!

U noći između nedelje i ponedeljka košarkaši Los Anđeles Lejkersa ostvarili su prvu pobedu u aktuelnoj sezoni. Nakon pet uzastopnih poraza Lebron i ekipa su nadigrali Denver Nagetse. Ekipa iz Los Anđelesa slavila je sa 121:110.

Tim iz Kolorada je stekao dvocifrenu prednost već u prvom kvartalu, ali tada je doslovno stao. Probudili su se Lejkersi i napokon odigrali meč dostojan očekivanja javnosti od tog sastava. Već do poluvremena su preokrenuli rezultat i zaigrali znatno bolje posle najduže pauze. Neizvesnosti nije ni bilo, jer su na rutinski način uspeli da sačuvaju vođstvo.

Pobednički sastav predvodio je legendarni Lebron Džejms sa učinkom od 26 postignutih poena, šest skokova i osam asistencija. Entoni Dejvis je dodao 23 poena.

U ekipi Denevera, kao po običaju, blistao je Nikola Jokić. Srpski as je ubacio 23 poena uz 14 uhvaćenih lopti i šest asistencija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter