0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Vladimir Jovanovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOVANOVIĆ ČESTITAO IGRAČIMA: „Osetilo se da smo pre tri dana igrali u Evroligi – Džejlen Adams je bio bolestan!“

Objavljeno: 31.10.22 u 20:55

Zadovoljan prikazanim.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u Laktašima 76:70 i tako prekinuli niz od tri poraza u gostima protiv ove ekipe.

Nakon utakmice svoje utiske o istoj izneo je trener Zvezde, Vladimir Jovanović.

Čestitam mojim igračima na pobedi, jako važnoj za nas i znali smo da na ovom terenu poslednjih nekoliko utakmica nismo odigrali dobro i nismo pobedili. Imali smo to na pameti i to nam je bio jedan od motiva, pored naših ambicija koje imamo. Videlo se u par navrata da smo pre tri dana imali napornu utakmicu u Evroligi, to se osetilo, ali izneli smo na kraju protiv kvalitetnog protivnika meč do kraja, našli način da pobedimo i da zaustavimo njihov šut za tri poena. – započeo je šef struke crveno-belih.

Zatim je dodao i da su imali problema u odbrani njegovi izabranici.

Međutim, imali smo problema u pik-en-rol odbrani. U napadu smo imali problema, protivnik je stalno menjao odbranu, od preuzimanja do mečapa, na to nismo odgovorili dobro. Ali oni imaju zaista dobru ekipu, u sistemu su trenera već dugo i znaju šta žele u odbrani i u napadu. Toliko mi je draže što smo ostvarili važnu pobedu za nas. – rekao je on.

Siguran je da će i ova pobeda značiti njegovoj ekipi najviše na polju samopouzdanja.

Sigurno da nam svaka pobeda znači na polju samopouzdanja i ostvarivanja ambicija, za koje se zna kakve su. Lakše je raditi kada se pobedi, danas je bilo grešaka koje treba da analiziramo. – izjavio je trener Zvezde.

Za kraj prokomentarisao je status Dalibora Ilića i Džejlena Adamsa.

Dalibor Ilić je bio sa nama tu, počeo je da trenira. Biće u konkurenciji za 12, danas nije bio, da li će biti za sledeći meč videćemo. Džejlen Adams je u Beogradu, bio je bolestan, oporavio se, ali nije sa nama ovde. – zaključio je Jovanović.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter