2
Košarka

Head coach Svetislav Pesic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BEZ NJIH NEMA NI REPREZENTACIJE: Pešić o večitima, a govorio i o još jednoj ključnoj temi!

Objavljeno: 31.10.22 u 13:49

Novi prozor očekuje reprezentaciju Srbije, a večiti su napravili do sada neviđen potez kada su pristali da i pored obaveza u Evroligi daju igrače na raspolaganje Svetislavu Pešiću. Popularni Kari se oglasio povodom takvog ustupanja igrača.

„Ovo sve govorim zato što smo još tada naglasili, ako Partizan bude igrao Evroligu, kakva će situacija biti. Pričali smo da ćemo da imamo probleme za novembar i februar, jer ne bismo mogli da računamo ni na Zvezdu, ni na Partizan. Sada smo došli u tu situaciju, da bez tih šest-sedam igrača koji su na spisku ne bismo mogli da sastavimo reprezentaciju“, rekao je Pešić za Mozzarsport.

CSKA takođe ima dva veoma bitna igrača za srpsku selekciju.

„Predstoje nam razgovori sa CSKA u ponedeljak. Tada ćemo definitivno znati da li može nešto da se desi ili ne. Pregovori traju, situacija je u ovom trenutku teška i 99 odsto na njih nećemo moći da računamo, uprkos ogromnoj želji CSKA da nam izađe u susret. Uradili su sve da se utakmica sa Uniksom odloži ili pomeri, što dosad ipak nije bilo moguće. CSKA je želeo da pomogne, našli smo čak i nekoliko varijanti kako da se omogući odlaganje derbija. Videćemo da li će nešto da se promeni posle sastanka u ponedeljak“, dodao je Pešić.

0
0

2 Komentara

  1. KKP je LOKOMOTIVA srpske kosarke, MI smo prvi povukli pravi potez pustajuci igrace da igraju za Repku Srb. za vreme odigravanja jakih teekmi u EL, dok su kk plaqiyatori na to jedva pristali, bez obzira sto IMAJU KVANTITET, ALI BEZ KVALITETA IGRACA IZ KKP-NEMA NISTA!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter