0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Dragan Bajic Aba League—Play Off Semifinals Match Game 3-Crvena Zvezda v Igokea Beograd, 11.05.2021. foto: Starsport.rs ©

BAJIĆ PORUČIO IGRAČIMA: „Nismo zaslužili da pobedimo – Zvezda ima suvi kvalitet!“

Objavljeno: 31.10.22 u 23:33

Nije njegova ekipa uspela da dođe do iznenađenja!

U derbiju petog kola AdmiralBet ABA lige košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u Laktašima, 76:70 i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza koja su doživeli na gostovanju ovom timu.

Zvezda je uspevala da drži prednost u prvom poluvremenu, da bi u trećoj sjajnom serijom Igokea došla do +5 (55:50).

Ipak, od tog momenta crveno-beli su dodali gas, borili su se igrači Dragana Bajića do samog kraja, ali je Zvezda rutinski privela utakmicu kraju.

Svoje utiske izneo je i trener kluba iz Laktaša.

Nismo zaslužili da pobedimo jer nismo dobro stajali na parketu i nismo to radili tokom celog meča. Nisam uzalud u najavi utakmice rekao da Crvena zvezda ima 17 igrača i ima suvi kvalitet, u defanzivnoj igri imaju igrače specijalce, a u ofanzivi imaju majstore koji pogađaju teške šuteve i kad se utakmica lomila. – započeo je šef struke prvaka BiH.

Zatim se i nadovezao i otkrio šta je rekao igračima pre utakmice.

Rekao sam igračima, ne smemo sebi dozvoliti luksuz, znam da igraju agresivno i čvrsto i njihov ritam tera protivnike da gube lopte, a mi smo morali da smanjimo te izgubljene lopte. Presudni momenat utakmice je poslednja četvrtina, jer gosti su podigli nivo skokova u napadu iz koji su postigli neke trojke i napravili razliku koju nismo mogli stići. – zaključio je Bajić.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter