0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ANĆELOTI ZAGREMEO NA SUDIJE: ‘Izmislili su taj penal i sada imamo dva boda manje!’

Objavljeno: 31.10.22 u 10:15

Neočekivan kiks šampiona Evrope!

Lider nacionalnog prvenstva Španije sa 32 osvojena boda, Real Madrid, remizirao je u nedelju sa ekipom Đirone. Utakmica je neočekivano završena rezultatom 1:1, a Karlo Anćeloti glavnog krivca
vidi u sudiji, ili preciznije rečeno, kompletnom timu arbitara. Legendarni trener smatra da je Đirona dobila nepostojeći penal zahvaljujući kojem je došla do boda.

-Ne volim da komentarišem suđenje, ali sada ću to da uradim. Prva situacija je sasvim jasna, nije penal jer ne dodiruje loptu rukom. Razgovarao sam sa Asensijom i on kaže da ga je lopta udarila u grudi. Tačno je da je leva ruka u malo čudnom položaju. Ako dodirne loptu rukom može da postoji sumnja, ali on jednostavno nije imao kontakt. Izmislili su penal. Druga situacija je malo diskutabilnija, pravilo je jasno, nije bilo jasne kontrole, ali tu možete dati svoje mišljenje. Neću o tome da raspravljam. Ono što me iznenađuje je penal, koji je došao u važnom trenutku utakmice, mnogo nas je koštao. Posle ove situacije imamo dva boda manje na tabeli – kazao je je Anćeloti, a potom se osvrnuo na igru svog tima:

-Mogli smo da igramo bolje, ali u ovom trenutku teško je imati veoma visok nivo igre. Mnogo truda smo uložili da bismo pobedili. Nismo bili na nivou na kojem smo bili prošle nedelje, imali smo problema sa povratkom povređenih igrača, Rodriga, Modrića, Čuamenija … Igramo dosta utakmica i osećamo se umorno. Imamo priliku u sredu da budemo prvi u Ligi šampiona i to je cilj pred pauzu. Trenutno imamo sve pod kontrolom. Utakmice su komplikovane protiv svih ekipa, to je normalno. Nivo nije odličan jer ima mnogo utakmica, previše, a nema vremena da se oporave igrači 100 odsto fizički i psihički. Ne vidim da neko igra spektakularno, svi timovi pate – istakao je legendarni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter