0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA GOSTUJE U LAZAREVCU: Crveno-beli na tri meča postigli čak 15 golova Kolubari! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.22 u 11:22

Fudbaleri Crvene zvezde danas gostuju Kolubari u Lazarevcu u okviru 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sa početkom u 17 časova.

Šampion Srbije je protiv Lazarevčana do sada koplja ukrstio svega tri puta u istoriji kluba, a prvi put su crveno-beli gostovali u Kolubari pre nešto više od godinu dana, tačnije 16. oktobra 2021. Rezultat je tada bio čak 7:1 za Crvenu zvezdu, dok se na pauzu posle prvog dela igre otišlo pri rezultatu 6:0. Dvostruki strelci tada su bili Milan Pavkov i Mirko Ivanić, dok su po jednom bili precizni El Fardu Ben, Aleksandar Dragović, kao i Marko Lazetić, kojem je to bio prvi i jedini pogodak u Zvezdi.

Drugi put su se ova dva kluba sastala na Marakani 20. marta ove godine, a rezultat je bio 3:0 za Zvezdu. Tada su pogađali ponovo El Fardu Ben, ali i Milan Rodić, kao i Ohi.

Ove sezone crveno-beli su dočekali Kolubaru na stadionu Rajko Mitić, 16. jula, u okviru drugog kola domaćeg prvenstva, a gosti su bili počašćeni petardom. Dvostruki strelac ponovo je bio Milan Pavkov, ali i Aleksandar Katai, dok je jedan pogodak postigao i Gelor Kanga.

Direktan prenos ovog meča možete pratiti na Arena Sport Premium 1, sa početkom u 17 časova, dok Zvezdin studio pred, za vreme i nakon meča možete gledati na Zvezda TV, kao i na njihovom jutjub kanalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter