2
AdmiralBet ABA Liga

Luca Vildoza celebrates during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOSA ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U PIONIRU: „Ne znam šta navijači pevaju, ali osećam njihovu energiju!“

Objavljeno: 30.10.22 u 13:38

Spomenuo Nedovića.

Crvena zvezda je konačno uspela da probije led u ovosezonskoj Evroligi kada je reč o pobedama i da zabeleži prvi trijumf. U petak je pobeđen Bajern u dvorani Aleksandar Nikolić – 78:72.

Uz Bena Bentila najbolji Zvezdin igrač bio je Luka Vildosa koji je prosto plesao po parketu Pionira.

Zabeležio je 20 poena i po šest asistencija i skokova.

Vidljivo je bio da „gori“ od želje da se dokaže pred krcatom dvoranom, što je nekada vodilo i u neke ishitrene greške, ali u bitnim momentima Argentinac je bio pravi.

Iza nas je teška utakmica u kojoj su navijači odradili fantastičan posao. Poslednjih pet minuta smo trebali da igramo pametnije. Ali, veoma sam srećan. Prva pobeda u Evroligi, prva pobeda za trenera. Sada imamo i Nedovića uz nas, on je kontrolisao utakmicu u poslednja tri minuta. Veoma sam srećan zbog svih nas. – kazao je prvotimac crveno-belih.

Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Vatrena atmosfera nije nešto novo za Vildosu s obzirom da dolazi iz Argentine.

Bilo je predivno, pogotovo trenutak kada smo izašli na teren. Ne znam šta su navijači pevali, ali osetio sam tu energiju. Nadam se da će biti uz nas cele sezone. Igrao sam u Argentini i ambijent je bio sličan ovom. I tamo su navijači pravili lude atmosfere. Osećao sam se veoma komforno na terenu. Srećan sam što sam ovde. – zaključio je Luka.

Crveno-beli novi izazov imaju u AdmiralBet ABA ligi protiv Igokee u ponedeljak od 18 časova u Laktašima.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

  1. Pevayu, tj. svirayu Qrccu, ugl.AVnom i to otprilike ovako zvuci u poonters izvodjenju:
    -Oj experi***me(n)talcu, tj. prlj.AVi cherqa.ru,
    mozes samo da nam shishPu ca.ru.
    mozes samo .!. da nam shishPu,
    AL’ PARTIZAN ne mozes da srusis!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter