0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ACMonza

ŠOKANTNE REČI ČOVEKA KOJI JE NAPAO FUDBALERA MONCE: „Bio sam ljubomoran na njega – ne znam šta me je snašlo nisam mogao da se zaustavim!“

Objavljeno: 30.10.22 u 12:47

Zaista jezivo.

Odjeknula kao bomba vest da je u Italiji izboden fudbaler Monce, Pablo Mari, koji se tu nalazi na pozajmici iz Arsenala. Na sreću on je preživeo, ali jedan čovek, nažalost, nije. Osim Marija ranio je još četvoro ljudi.

Kako saznaju italijanski mediji, ime ubice je Andrea Tombolini, a poslednjih nekoliko meseci je pod psihijatrijskim nadzorom s obzirom da je ubeđen da ima tumor na mozgu i da umire, a medicinski nalazi uporno potvrđuju suprotno.

Uporna italijanska štampa uspela je da dođe i do njegovog iskaza koji je jeziv.

Fubaler Milana je bio među mušterijama i ja sam osetio ljubomoru jer njemu ide dobro, a meni ne. – započeo je on, a odmah se može primetiti da ni ne zna za koji klub nastupa Mari.

Zatim je dodao nešto još užasnije.

Zadao sam mu ubod nožem koji sam imao u rukama i tu nisam mogao da se zaustavim, ali onda ne znam šta me je snašlo i počeo sam da napadam i druge ljude. – rekao je napadač.

Neverovatna tragedija koja je nažalost odnela jedan ljudski život, a i ugrozila još par.

Mari je u momentu napada bio sa suprugom i detetom u trgovini. Čeka ga pauza dva do tri meseca nakon čega će moći da se vrati na teren.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter