0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RADONJIĆ MENJA TIM PRED PARTIZAN: Važan igrač na ivici da dobije otkaz!

Objavljeno: 30.10.22 u 19:06

Misteriozan je bio strateg Panatinaikosa.

Košarkaši Panatinaikosa savladali su danas Kolosos rezultatom 77:67 i tako došla do treće pobede u domaćem šampionatu iz četiri kola.

Najbolji su bili u timu zelenih Mateuš Ponitka sa 15 i Jorgos Papajanis sa 13 poena.

U sastavu nije bilo Endrjua Endrjusa i to je navelo novinare da pitaju Radonjića koji je njegov status.

U sledećih nekoliko dana videćemo kakva je njegova budućnost. Razgovarali smo, videćemo sledećih dana. – rekao je nekadašnji trener Zvezde.

Nejt Volters je na terenu proveo samo četiri minuta.

Nadam se da nije nešto ozbiljno. Ali treba da sačekamo danas-sutra da vidimo kako je i da dobijemo više informacija. Bio bi rizik da smo ga koristili tokom utakmice, ali kao što sam rekao, nadam se da nije nešto ozbiljno. – zaključio je Radonjić.

Kao što je poznato od pre, Panatinaikos je doveo Dvejna Bejkona koji još uvek nije nastupio za grčki klub.

U četvrtak PAO dočekuje ekipu Partizana. Trenutno crno-beli su na učinku 2-3 dok Atinjani imaju samo jednu pobedu i četiri poraza.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter