1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN TRAŽI OSVETU: Radnički predvođen Lalatovićem stiže u Humsku! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.22 u 11:53

Fudbaleri Partizana danas dočekuju dužnika iz drugog kola, a meč je na programu u 19 časova.

Radnički je 15. jula u Nišu bio znatno bolji rival od crno-belih, ali je Partizan sa bele tačke došao do izjednačenja u poslednjem minutu meča. Nišlije su vodile prvo rezultatom 1:0, a onda i 3:1, a strelci su bili Bojan Mlađović, Stefan Dimić, kao i Lazar Jovanović, dok su za vicešampiona Srbije pogađali Bibras Natho, Slobodan Urošević i Rikardo Gomeš.

Prošle sezone je Partizan rutinski slavio na sva tri meča protiv Radničkog, a rezultati su bili 4:0 i dva puta po 2:0. Sada na stadion Partizana na mestu šefa stručnog štaba Nišlija dolazi i Nenad Lalatović, koji je umeo da otkine jako bitne bodove crno-belima u prethodnih nekoliko sezona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Direktan prenos ovog meča možete pratiti na Arena Sport Premium 1, sa početkom u 19 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Igrao bih s dva centarfora, Rikardom i Bazdarom i napao Nislije svim sredstvima. Treba misliti i na Cehe u cetvrtak, mnogo bitan mec,na neki nacin i istorijski. Ali da prvo „odradimo“ LalatCergasha, pa da idemo dalje. Ali, sa ozbiljnim pristupom igri od samog pocetka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter