0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN I DALJE SAVRŠEN NA STARTU ABA LIGE: Žocova mašinerija prejaka za Megine klince! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.22 u 22:47

Partizan nepogrešiv!

Partizan danas od 21h na svom terenu dočekuje ekipu Mega MIS-a u okviru ABA lige. Nakon prvih deset minuta košarke, prednost su imali izabranici Vuleta Avdalovića, rezultat je bio 25:26. Posebno se istakao Rudan sa osam poena i Branković sa šest.

FOTO: STARSPORT

Utakmicu je protiv svog bivšeg kluba započeo i nekadašnji kapiten ‘crno-belih’, Dragan Gagi Milosavljević.

Ipak, već na startu druge deonice Partizan serijom dobrih napada, ali i odbrana prednost okreće u svoju korist. Utakmica je i u tim momentima bila u apsolutnom egalu.

Željko Obradović je u prvom poluvremenu koristio deset igrača i bitno je spomenuti da se svaki od njih upisao u listu strelaca.

FOTO: STARSPORT

Nakon dvadeset minuta košarke, Partizan je na poluvreme otišao sa dvocifrenom prednošću – 50:39.

Treća deonica protekla je u tome što je Partizan uspešno održavao prednost i polako je povisio. Iako dosta kvalitetna ekipa Mege, nisu imali odgovor za izuzetno moćnu ‘četu’ Željka Obradovića.

Borbeni gosti bolje su otvorili zadnju deonicu malo poljuljali Partizan, koji je previše opušteno započeo ovaj period utakmice. Ubrzo se domaći sastav rekonsolidovao i uspešno odbio nalet gostiju, te utakmicu mirno priveo kraju.

Partizan – Mega 86:76

FOTO: STARSPORT

Najbolji u redovima domaćem sastava bio je Naneli 14, Koprivica 10, Papapetru 10, Egzum 10. Kod poraženog sastava istakli su se Rudan 26p 9s, Branković 17p 7s.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter